Vijfjarig bestaan AGBU HollandDSC04025

 

Op 19 september heeft AGBU Holland samen met leden en vrienden feest gevierd ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan.

Openingswoord

Erepresident dhr. Harout Dermovsesian heeft het feest geopend met een openingswoord waarin hij aangaf op deze feestelijke dag ook alvast de Bevrijdingsdag van Armenië te vieren.

Hierna kwam het feestje goed op gang met de mooie geluiden van Yerwant, Varant en Shant! De sfeer zat er al snel in en de gasten kwamen los met hier een daar gezellige dans duels.

Verjaardagstaart

Geen verjaardagsfeestje zonder taart! Zoals dat hoor op een verjaardag, werden er heerlijke taartjes uitgedeeld aan alle aanwezigen. Vooraf het aansnijden van deze taart heeft de voorzitter van AGBU Holland, dhr. Harout Palanjian een dankwoord gedaan aan alle leden en aanwezigen maar in het bijzonder aan het vrouwencomité. Zonder de waardevolle inzet en het vrijwilligerswerk van het vrouwencomité was dit allemaal niet mogelijk geweest. De bestuursleden, het vrouwencomité en de jongeren van AGBU hebben gezamenlijk de taart aangesneden.

Hierna luidde al snel lekkere dansmuziek waarop iedereen weer met de voetjes van de vloer ging!

DSC04003

Dankwoord

Zonder onze leden en vrienden was het bestaan van AGBU Holland niet mogelijk geweest. Wij willen daarom al onze leden, gasten, sponsors en donateurs hartelijk bedanken voor hun steun in de afgelopen vijf jaar.

DSC03936

Meer foto’s te zien: Foto’s

Blijf op de hoogte!                                               

Op de hoogte blijven over onze activiteiten? Dit kan door in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het Inschrijfformulier is te vinden aan de rechterkolom van onze website.