Op 10 mei vond AGBU’s derde bingo-avond van 2015 plaats. Deze keer stond de bingo-avond in het teken van moederdag. Met de aanwezigheid van ongeveer 100 bezoekers is deze dag voor zowel ouderen als kinderen met plezier volbracht.

Gedichten en optreden voor alle aanwezige moeders

Een aantal van de aanwezige kinderen hadden met veel moed leuke gedichtjes voorbereid.

Kinderen zeggen een gedicht op speciaal voor moeders

Kinderen zeggen een gedicht op speciaal voor moeders

Aram Shahbazian, Maria Terezian en Sara Mekayel hebben de bezoekers op mooie Armeense moederdag gedichten getrakteerd. De prachtige gedichten hebben een aantal moeders in het hart geraakt. Het applaus voor deze moedige kinderen was daarom dubbel en dwars verdient.

Tamara Palatian had vooraf aangeboden om een nummer te zingen voor alle aanwezige moeders. Met haar mooie stem zong ze een speciaal moederdag nummer waar de aanwezigen van genoten. Naar ons gevoel zal dit niet de laatste keer zijn dat we Tamara’s stem gaan horen!

Bloemen voor moeders en oma’s

Een aanwezige kind deelt bloemen uit

Een aanwezige kind deelt bloemen uit

Met behulp van de aanwezige kinderen kreeg elke moeder en oma een bloemetje. Op elke bloem was een geluksnummer vastgemaakt. In de loop van de avond werd het nummer van de gelukkigste moeder van deze speciale dag opgeroepen.

Heerlijke huisgemaakte kebab

Met dank aan Armen Aloojian konden we deze gezellige dag nog huiselijker maken door zelf gemaakte BBQ kebab te serveren aan de bezoekers. Dat dit in de smaak valt was ook te merken aan de aantal mensen, die er niet de hele dag bij konden zijn, maar toch even langs kwamen om de heerlijke bordjes kebab mee naar huis te nemen.

Tekenwedstrijd voor de kinderen

De winnares van de vorige tekenwedstrijd

De winnares van de vorige tekenwedstrijd

Na het delen van de bloemen was het tijd om de winnaars van de tekenwedstrijd bekend te maken. Dit waren,  zoals eerder via Facebook aangekondigd, Alex Hampik, Sarella Dermovsesian en Maria Manoukian.

Na de prijsuitreiking konden de aanwezige kinderen wederom deelnemen aan een nieuwe tekenwedstrijd. Thema voor de tekeningen was dit keer Moederdag. Ook dit keer kunt u stemmen op de leukste tekening via onze Facebook pagina.

 

Spel “Wie is mijn moeder”

Het "Wie is mijn moeder" spel

Het “Wie is mijn moeder” spel

Met een blinddoek kwamen de kinderen de zaal binnen om “met gevoel” hun moeder uit te kiezen. De moeders van de kinderen zaten netjes op een rij, midden in de zaal, zodat de kinderen één voor één langs kwamen om hun gezicht en haren aan te raken. Het was misschien ook niet verrassend, maar veel kinderen konden geblinddoekt hun moeder vinden!

Er was uiteraard ook meer tijd voor nog meer spelletjes voor de kinderen. Op verzoek van de kinderen stond dit keer wederom de stoelendans op het programma. Uiteraard werd er hard gevochten om een lege stoel. De stoelendans winnaar is ervandoor gegaan met een lekkere AGBU Kidsbox!

iAN toegangskaart voor Online Armeense Zenders

iAN TV steunt AGBU al geruime tijd als sponsor. We zijn dan ook blij om deze leuke bedrijf, wat Armeense TV zenders aanbiedt online, te mogen steunen. Speciaal voor AGBU leden en bezoekers hebben ze gratis toegangskaartjes verleend waarmee je Armeense zenders online voor een bepaalde tijd kunt bekijken.

De gratis toegang kaartjes zijn uitgedeeld aan de bezoekers door één van onze jongeren. Er zijn nog aantal gratis kaartjes over. Indien u als lid of vaste AGBU bezoeker iAN gratis wilt uit proberen, dan kunt u ons hierover emailen!

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven over onze activiteiten? Dit kan door in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het Inschrijfformulier is te vinden aan de rechterkolom van onze website.