Thuiszorg Anahid is gespecialiseerd in het aanbieden van zorg voor verschillende doelgroepen en culturen. Neem contact op met thuiszorganahid wanneer u zorg nodig heeft in de vorm van verpleging en/of verzorging. Ook als u bijvoorbeeld Armeense, Arabische achtergrond of cultuur heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. In een gesprek kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we de af te nemen zorg.

Missie & Visie

De missie van Thuiszorg Anahid is: Zorg leveren die goed is en die bij de cliënten past! De cliënt staat daarbij altijd centraal! Samen met de cliënt en andere hulpverleners werken we aan de zorg om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Wij willen vooral cliënt begeleiden/verzorgen die moeilijk aansluiting vindt binnen de Nederlandse multiculturele samenleving. Daarnaast kunnen we uiteraard ook zorg leveren aan hen die volledig ingeburgerd zijn in Nederland. De zelfredzaamheid van de cliënt wordt vooral gestimuleerd door met hen activiteiten te doen, waarbij zij Nederlandse begrippen, cultuur en taal leren kennen.

Thuiszorg Anahid biedt zorg aan mensen met een beperking in welke vorm dan ook. Dat is onze visie!

Onze kracht is vooral het zorg bieden aan mensen die de Nederlandse taal niet- of niet goed beheersen. Binnen onze organisatie worden er vijf talen gesproken namelijk: Armeens, Arabisch, Koerdisch, Assyrisch en Nederlands.

Op deze wijze kunnen wij goed aansluiten bij de wensen en behoefte van onze cliënten. Deze wensen en behoeften staan bij Thuiszorg Anahid altijd centraal! De cliënt ontvangt op deze manier altijd zorg op maat en hoeft de taal geen struikelblok te zijn. De wens van de cliënt wordt bij Thuiszorg Anahid als uitgangspunt genomen en niet de standaard zorg die geleverd kan worden.

Meer informatie?

Neem contact op met Thuiszorg Anahid B.V. via:

  • Vincent van Goghplein 6 en 8
  • 7606 HP Almelo
  • Telefoon: 0546-786355
  • Mobiel: 0641882422
  • Email: info@thuiszorganahid.nl

 

“Ook AGBU supporter worden met uw bedrijf? Vraag dan naar de voorwaarden via ons contactformulier.”