Team Adis bestaat uit een team van online specialisten die zich inzetten om bedrijven en organisaties te helpen met hun online doelen te behalen.

logo-single-500-transHet jong en enthousiaste team van online specialisten hebben de internetrevolutie met veel belangstelling gevolgd. Het team zet de aanwezige expertise graag in om ondernemingen te helpen met het werven van meer klanten en het vergroten van de naamsbekendheid.

team-adis-online-specialisten

Team Adis is u graag van dienst

Heeft u online marketing wensen zoals;

  • Hoger eindigen in Google
  • Meer bezoekers op uw website krijgen
  • Social Media slim inzetten
  • Naamsbekendheid vergroten
  • Concurrenten online verpletteren
  • Maximale leads & klanten werven
  • Meer omzet genereren online

Vraag dan een vrijblijvende sparsessie om uw online kansen te ontdekken. U bent van harte welkom om al uw online wensen, vragen en mogelijkheden te bespreken. Tijdens de sparsessie zal het team vragen stellen over uw onderneming en wordt uw markt online kort geanalyseerd. Wanneer u positief bent over de online kansen, wordt er besproken waar de prioriteiten liggen en op welke manier Team Adis u bij kan staan.

home-tores-juggleVoor ieder online probleem is er een oplossing

Het team werkt zelfstandig, in teamverband en samen met de klant aan diverse uitdagingen. Elk teamlid beschikt over specifieke kennis en vaardigheden binnen het online werkveld. Teamleden vullen elkaar aan en versterken elkaar waardoor er effectief en efficiënt wordt omgegaan met tijd en middelen. Voor ieder probleem is een oplossing en door creatief te denken doen we er alles aan om onze meerwaarde te bewijzen.

 

“Ook AGBU supporter worden met uw bedrijf? Vraag dan naar de voorwaarden via ons contactformulier.”