Take Care, is een multiculturele thuiszorg die zorg biedt aan iedereen. Wilt u in uw eigen woning blijven wonen maar heeft u hulp nodig, dan verlenen wij die en houden meer dan anderen rekening met de waarden en normen binnen diverse culturen en religies en stemmen de zorg daarop af.

Onze medewerkers hebben niet alleen aandacht voor het werk dat ze bij u doen, ze hebben ook aandacht voor uw wensen. Een luisterend oor of een opbeurend gesprek. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zien snel of er iets aan de hand is. Al onze medewerkers zijn zelf van allochtone afkomst en begrijpen daardoor de specifieke behoeften van allochtone zorgvragers.

Thuiszorg Take Care V&R maakt bij de zorgverlening geen onderscheid naar afkomst, nationaliteit, leeftijd, geslacht, levensbeschouwing of seksuele geaardheid. Take Care V&R is een thuiszorg die alle bewoners in haar werkgebied, gedurende alle levensfases hulp-, zorg- en dienstverlening biedt ter ondersteuning van hun mogelijkheden om zelfstandig in de samenleving te kunnen functioneren. Eigen taal en cultuur U kunt bij ons terecht voor de zorg die u nodig heeft. Bent u oud, ziek of gehandicapt en is het niet mogelijk dat u zichzelf kunt redden, dan heeft u hulp nodig. Dit kan zijn huishoudelijke hulp, ondersteuning bij persoonlijke verzorging of eventueel verpleging thuis. Wat uw behoefte aan zorg ook is, we zijn er voor u, dag en nacht. Een goede invulling van uw wensen staat bij ons altijd voorop. Degene die u de zorg levert, spreekt de taal die u spreekt en houdt rekening met de cultuur die u vertrouwd is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag, van 9.00 uur-17.00 uur

Gestructureerde dagactiviteiten helpen u om het dagelijks leven prettiger te maken.Take Care organiseert 5 dagen per week begeleiding in groepsverband op verschillende locaties in Twente. Er is een afwisselend activiteitenprogramma o.a.: bewegen op muziek, gymnastiek, biljarten, kaarten, zwemmen, schilderen, koken, werken in de tuin en ontbijten. Ook is er op elke vestiging een keuken waar elke dag lekker wordt gekookt voor alle aanwezigen. Take Care beschikt over eigen vervoersbussen die u kunnen ophalen en thuisbrengen.

Individuele begeleiding

take-care-aandacht
Begeleiding thuis ondersteunt u wanneer u weer zelfstandig een geregeld bestaan wilt leiden.Bijvoorbeeld in situaties waarbij u door psychische- of sociale klachten moeite hebt met uw huishouding, de opvoeding van uw kinderen of het omgaan met geld.De medewerkers van Thuiszorg Take Care helpen u de regie weer in handen te krijgen.

Persoonlijke Verzorging

take-care-verzorgingAls lichamelijke- en persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden moeilijk worden, neemt u contact op met ons.Met zaken en vragen als deze klopt u niet snel bij familie of vrienden aan. En dat hoeft ook niet, want bij Take Care begrijpen we als geen ander dat het al lastig genoeg is om die vraag te stellen.Wij zorgen met plezier voor een frisse start van elke dag!

Meer informatie?

Neem contact op met Take Care Thuiszorg via:

 

“Ook AGBU supporter worden met uw bedrijf? Vraag dan naar de voorwaarden via ons contactformulier.”