Op 6 januari 2016 heeft AGBU Holland een spetterend kerstfeest gevierd in Geesteren. Met muziek van Armeense en Arabische zangers, heerlijke hapjes en eten, en een bar met onbeperkte drank was het een gezellig avond!

Het kerstgala had dit jaar, net zoals vorig jaar, met twee verschillende zangers voldoende variatie aan muziek. Armen Khanjarian heeft het publiek vermaakt met de traditionele Armeense nummers. Nashwan heeft met het Arabisch muziek iedereen aan het dansen gekregen. Samen verzorgden zij een geweldige sfeer tijdens het feest.

Danswedstrijd

DSC04739

AGBU Holland waardeert de Armeense dans, daarom besloot het bestuur om de beste aanwezige dansers te belonen met mooie cadeaus. Door vakkundige juryleden werd beoordeeld wie de mooiste danspassen had. Het was een spannende wedstrijd waarbij het uiteindelijk ging om vier deelnemers. Het was zo moeilijk om twee winnaars te kiezen waardoor de juryleden besloten alle vier de deelnemers tot winnaars te benoemen! De dames wonnen een diner bij Restaurant Caponé t.w.v. 50 euro. De heren hebben een cadeaubon t.w.v. 30 euro gewonnen van de kledingwinkel Di Lano. Gefeliciteerd Garo Garabedian, Maral Hagopian, Jebran Mansur en Marjan Shahbazian !

DSC04761

AGBU Holland bedankt de aanwezige gasten en verwelkomt u weer bij de volgende activiteit met open armen.

meer foto’s te zien!!!

Foto’s

 

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van nieuws, feesten en over onze overige activiteiten? Dit kan door in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het Inschrijfformulier is te vinden aan de rechterkolom van onze website.