In de ochtend vroeg opstaan, ‘s middags uitsloven in de keuken om een heerlijke maaltijd voor te bereiden voor het gezin en 24 uur per dag paraat staan voor de familie. Het leven van een moeder is vaak heel hard werken!

Uiteraard willen wij altijd het beste voor onze hardwerkende moeders. Maar één dag per jaar zetten we ze extra goed in het zonnetje, namelijk op moederdag!  AGBU Holland zet het volgende bingo-avond in het teken van moederdag.

Op zondag 10 mei vanaf 16:00 uur vindt het volgende bingo-avond plaats met leuke prijzen, heerlijke BBQ, leuke spelletjes voor de kinderen en speciale vermaak voor moeders!

Vier deze speciale dag met ons en maak er een onvergetelijke moederdag van!

BBQ Reserveringen
Indien u wilt genieten van de huisgemaakte BBQ dan kunt u dit reserveren tot 7 mei. Reserveren kan via 06-34680446 (Carlo) of 06-16361710 (Maral).

Gratis lootjes
Komt u tussen 16:00 en 16:30 uur de zaal binnen? Dan krijgt u een gratis lootje van AGBU! Loten trekking zal later in de avond plaats gaan vinden en hiermee maakt u kans op leuke prijzen.

We verheugen op uw komst!

 

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven over onze activiteiten? Dit kan door in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het Inschrijfformulier is te vinden aan de rechterkolom van onze website.