Op zondag 15 maart 2015 had AGBU Holland, zoals elk jaar, Michink en bingo georganiseerd. Tijdens deze dag staan we stil bij de helft van de vastenperiode ter voorbereiding van het Paasfeest. Met kinderspelletjes, twee bingorondes, een loten trekking, het gelukskoekje en uiteraard lekkernijen van de vastenperiode, heeft AGBU haar dag erg gezellig afgesloten.

De gevallen jackpot
Zoals u misschien heeft gemerkt maakt AGBU Holland nu gebruik van brochures. U kunt veel informatie uit deze brochure halen. Zo weet u wat het programma van de avond is en wat er op het menu staat. Bezoekers die van 16:00 uur tot 16:30 uur arriveerden, kregen een gratis lotnummer. De avond begon met het eerste kinderspel gevolgd door een bingoronde. Daarna heeft u van het eten kunnen genieten met gezellige muziek op de achtergrond. Tijdens één van de bingorondes is de jackpot van € 315,- gevallen! De gelukkige winnaar is de heer Sarkis Arjekian. Hij doneerde € 50,- aan AGBU Holland. Wij danken u hartelijk! Houd onze website in de gaten voor de nieuwe jackpotprijs.

IMG_4234

Alvorens een bingo-ronde

Tekenwedstrijd
De kinderen hebben zich niet verveeld tijdens deze avond, want ook voor hen had AGBU verschillende spellen en een tekenwedstrijd voorbereid. De spellen waren spekhappen en macaroni serveren met de mond! Bij beide spellen mochten de kinderen hun handen niet gebruiken. Ook werd een teken- en kleurwedstrijd gehouden voor de creatievelingen. Het thema was ‘pasen’. De kunstwerken kunt u hier bezichtigen.

Gelukskoekje
Tijdens een Michink mag een gelukskoekje niet missen. De smakelijke koekjes waren gemaakt door het vrouwencomité. In één van deze koekjes zat de ‘geluksknop’.  Het geluk gaat dit jaar naar mevrouw Natik Setrakian. Wij wensen u het beste toe!

Langs deze weg willen wij u allemaal bedanken voor u komst. Ook het vrouwencomité wordt door AGBU bedankt voor de heerlijke falafel, koekjes en patat.
Hier kunt u nog even terugkijken op deze gezellige avond.

AGBU Holland wenst u nog een fijne en gezegende vastenperiode toe en graag tot ziens.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van feestjes, events en over onze overige activiteiten? Dit kan door in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het Inschrijfformulier is te vinden aan de rechterkolom van onze website.