DSC03326

Op 21 juni vond AGBU’s vierde bingo-avond van 2015 plaats. Deze keer stond de bingo-avond in het teken van Vaderdag. 

Gedichten en optreden voor alle aanwezige vaders

Voorzitter van AGBU AYA, Araz Kazanjian, heeft de dag afgetrapt met een welkomstwoord waarin alle aanwezigen maar vooral de aanwezige vaders een mooie dag gewenst werd. Verder op de dag hebben wij een mooie verassing gekregen van de zanger Mampre Simonian.

DSC03335

De getalenteerde zanger Mampre Simonian ontroerde iedereen met een tweetal mooie Armeense nummers over Vaders en Moeders. Met zijn mooie stem maakte hij indruk op alle aanwezigen.

Vaders worden in het daglicht gezet met een mooi gedicht, voorgedragen door kinderen!

Een aantal van de aanwezige kinderen hadden met veel moed leuke gedichtjes voorbereid. Binnen familie Simonian is niet alleen vader Mampre getalenteerd maar ook zijn dochter ! Zij heeft samen met Aram Shahbazian, Maria Terezian en Sara Dermovsessian, Liza Terezianen  Nver Arshag Awak de bezoekers op mooie Armeense Vaderdag gedichten getrakteerd. De prachtige gedichten hebben de bezoekers in het hart geraakt. Het applaus voor deze moedige kinderen was dik verdiend.

Met de aanwezigheid van meer dan 100 bezoekers is deze dag voor zowel ouderen als kinderen met plezier volbracht.

Tekenwedstrijd voor de kinderen

DSC03327

Na het welkomstwoord is de prijsuitreiking van de tekenwedstrijd gehouden. De winnaars, zoals eerder via Facebook aangekondigd https://www.facebook.com/AGBUHolland/posts/654045504731946 , waren  WikaKrikor. IykeNeranian en Sonja.

Na de prijsuitreiking konden de aanwezige kinderen wederom deelnemen aan een nieuwe tekenwedstrijd. Thema voor de tekeningen was dit keer Vaderdag. Ook dit keer kunt u stemmen op de leukste tekening via onze Facebook Vaderdag tekenwedstrijd foto’s

Spel “Appeltje schillen”

DSC03311

Het “Appeltje schillen” spel

Alle aanwezige vaders werden uitgenodigd om mee te doen aan het spel: “Appeltje schillen” ! Slechts een enkeling was dapper genoeg om mee te doen aan dit spel. Met een flinterdun schilmes moesten de papa’s zo snel mogelijk de appel in één draai compleet schillen. Dit bleek al snel een grote uitdaging te zijn. De aanwezige kinderen keken trots en al lachend toe hoe hun vaders dit klusje probeerden te klaren. De winnaars kregen een selfiestick cadeau !

Op verzoek van de kinderen stond dit keer wederom de stoelendans op het programma. Uiteraard werd er hard gevochten om een lege stoel. De stoelendans winnaar is ervandoor gegaan met een lekkere AGBU Kidsbox!

Heerlijke schnitzel schotels

Onze vrouwencomité overtreft zichzelf elk keer met het voorbereiden van heerlijke mezze en gerechten voor alle aanwezige bezoekers. Deze hardwerkende vrouwen hadden deze keer met veel liefde eten voorbereid dat in de smaak valt bij de meeste vaders: een heerlijke schnitzel schotel ! Al het eten was uitverkocht, als dit geen compliment is voor hun inzet dan weten wij het ook niet !

iAN toegangskaart voor Online Armeense Zenders

iAN TV steunt AGBU al geruime tijd als sponsor. We zijn dan ook blij om deze leuke bedrijf, wat Armeense TV zenders aanbiedt online, te mogen steunen. Speciaal voor AGBU leden en bezoekers hebben ze gratis toegangskaartjes verleend waarmee je Armeense zenders online voor een bepaalde tijd kunt bekijken.

De gratis toegang kaartjes zijn uitgedeeld aan de bezoekers door één van onze jongeren. Er zijn nog aantal gratis kaartjes over. Indien u als lid of vaste AGBU bezoeker iAN gratis wilt uit proberen, dan kunt u ons hierover emailen!

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven over onze activiteiten? Dit kan door in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het Inschrijfformulier is te vinden aan de rechterkolom van onze website.