Op 15 februari heeft AGBU Holland wederom een bingo-avond gehad, met dit keer een nieuwe en leuke invulling van de avond. Naast de bingorondes, was er een lottotrekking en een carnavalsfeest. Het carnavalsfeest was georganiseerd voor de kinderen. Ze hebben zich prima vermaakt met de spelletjes en de uitgedeelde cadeaus. Ook heeft AGBU surprise boxen uitgedeeld voor de kinderen.

IMG_3779

Geslaagd carnavalsfeestje

 
Snobelprijs is jackpot
De eerste bingoronde werd om 17:00 uur gespeeld. Uiteraard vielen er mooie prijzen. Helaas is de snobelprijs nog niet gevallen. Daarmee valt de nieuwe snobelprijs op €315,- bij 61 nummers. Wees er de volgende keer bij en maak kans op deze jackpot!
Na deze ronde is er plaats gemaakt voor de kinderen die niet onopvallend rondliepen. Want het was tijd voor het carnavalsfeestje! Elk kind had leuke een opmerkelijke kleding aan. De fantasieën liepen uiteen van politie, tot superhelden of een schitterend prinsesje.

Carnavalsfeestje en pingpong-bowling
De kinderen werden in de schijnwerpers gezet door een aantal spelletjes te spelen. De spellen varieerden van “pingpong-bowling” tot “de stoelendans”. Tijdens het pingpong-bowling spel stonden er een aantal plastic bekers gevuld met snoepgoed. De kinderen mochten op hun beurt de pingpong in de plastic bekers gooien. Als de pingpong in de rode beker kwam, wonnen ze een surprise box. De witte bekers bevatte snoep. Tot slot hebben de kinderen de welbekende stoelendansspel gespeeld met vrolijke muziek op de achtergrond.

Twee vrouwelijke juryleden uit het publiek hebben uiteindelijk drie best geklede kinderen uitgekozen als winnaars van het carnavalsfeest. Zij wonnen een surprise box. De surprise boxen bevat zoetigheid voor de kinderen en leuk speelgoed. De kinderen hebben zich daarmee prima vermaakt. Bekijk de foto’s voor een impressie.

Gratis lot
Dit keer heeft AGBU de ‘gratis lot’ gepresenteerd. Als u tussen 16:00 uur en 16:30 uur aanwezig was, kreeg u een gratis lot. Met deze lottonummers kon men ook drie verschillende prijzen winnen. De prijzen waren onder andere: wijn met wijnglazen en een selfiestick.

Gedurende de avond werden overheerlijke kababschotels gemaakt door de vrouwencomité van AGBU.

Sponsors
Sinds kort heeft AGBU een aantal nieuwe sponsoren: Baltussen Parket Onderhoud Service, Skafit, Promobee Nederland, Team Adis,  Tijdens deze bingo- en feestavond werden ze nog eens in de schijnwerpers gezet.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van reisjes, events en over onze overige activiteiten? Dit kan door in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het Inschrijfformulier is te vinden aan de rechterkolom van onze website.