Zondag 5 april was het dan eindelijk zover. Tijdens het paasfeest van AGBU Holland gingen de voeten van de vloer. Zanger Mello en zijn band hebben ervoor gezorgd dat de dansvloer gevuld bleef. Of het nou tijdens een rustig nummer of een snel dansnummer was.

In de kerkzaal van de Almelose kerk heeft dit heugelijke feest plaatsgevonden. De zaal was open vanaf 20:00 uur. Toen het al aardig begon vol te lopen, heeft Mello het openingswoord samen met het vrouwencomité gevoerd.

IMG_4348

Met de paashaas van AGBU

Programma voor jong en oud
Op de tafels kon men het programma van de avond vinden. Met een mooi tijdsbeloop heeft AGBU het programma gevuld met dit keer een extra ‘paasspel’. Samen met de paashaas heeft het jongerencomité eieren verkocht voor de geïnteresseerden. Maar het waren niet zomaar eieren. In één van de verpakte eieren zaten ook gouden chocolade-eieren verstopt. De gelukkige die één van deze eieren had gevonden, heeft een verassing gewonnen. AGBU Holland feliciteert de gelukkigen!

Naast de gouden eieren is er nog het ‘sterkste ei-spel’ gespeeld. Diegene die geen gouden ei had, mocht eitje tikken met een andere gast. De gelukkige persoon die uiteindelijk met de sterkste ei overbleef heeft ook een verassing ontvangen. 

Eten
Tijdens een feest mag lekker eten niet missen. Dit keer kon men kebabschotels en patat kopen. Daarnaast had het vrouwencomité verschillende oriëntaalse mezza klaargemaakt.

Hier kunt u nog even nagenieten van deze gezellige avond. Wij danken u hartelijk voor uw komst en graag tot de volgende keer.

 

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van feestjes, events en over onze overige activiteiten? Dit kan door in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Het Inschrijfformulier is te vinden aan de rechterkolom van onze website.