Het is u vast niet ontgaan. De website van AGBU Holland is, met dank aan onze web sponsor Team Adis, in een nieuw jasje gestoken.

Verfrissende website

Om met de tijd mee te gaan hebben de online specialisten van Team Adis de website een nieuwe, frisse uiterlijk gegeven. Met grote foto’s en lichte kleuren zal het voortaan veel aangenamer zijn om artikelen te lezen.

Website gebruiksgemak smartphones en tablets

De grootste veranderingen zal voor de mobiele gebruikers het meest opvallen. De website past zich voortaan automatish aan de scherm grootte waardoor de leesbaarheid en gebruiksgemak van de website op smartphones en tablets verbetert.

Van agbuholland.nl naar agbu.nl

Niet alleen de website, maar ook de domeinnaam is veranderd. Agbuholland.nl is nu agbu.nl geworden! De verkorte naam van vier letters is een mooie bijkomstigheid van al deze veranderingen. Voortaan hoeft u dus zeven letters minder te typen om op de website uit te komen.

We hopen dat de verandering u als gebruiker goed bevalt. Komt u fouten of bepaalde dingen tegen op de site wat naar uw gevoel niet klopt? Meld het aans ons door middel van het contact formulier!