posterv2_HighQuality

 

5 jarig jubileumfeest

AGBU Holland viert dit jaar haar vijfde verjaardag! Dat laten we uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. Het vijfjarig bestaan wordt op 19 september groots gevierd met een spetterend feest!

Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis zullen zanger Yerwant en de muzikanten Varant en Shant een subliem optreden geven en ongetwijfeld een top sfeer creëren!

Uiteraard hebben wij, zoals u altijd van ons gewend bent, lekkere hapjes en eten. Daarnaast kunt u genieten van de open bar, die inbegrepen is met de entree prijs!

Reserveren is mogelijk door te bellen met Maral 0616361710 en Armenuhi 0645046603.

AGBU Activiteiten

Als grootste Armeense non-profit organisatie heeft AGBU als doel de Armeense identiteit te behouden via het organiseren van (of bijdrage te leveren aan) educatieve, culturele en humanitaire activiteiten. AGBU Holland kijkt uit naar de komende jaren waarin het ten goede kan komen van de Armeense gemeenschap in Nederland en buiten.

In haar vijfjarig bestaan heeft AGBU Holland vele activiteiten georganiseerd en bijgedragen aan goede doelen! Hieronder een aantal activiteiten die u misschien wel kent.

– Pax Kinderhulp

– Herdenkingsbijeenkomsten van de Armeense Genocide

– Lezingen van verscheidene Armeense geleerden

– Culturele uitjes en busreizen binnen Europa

– Bingo activiteiten

Neem eens een kijkje op www.agbu.org om je te oriënteren of jij je kunt aanmelden voor een van de programma’s die wereldwijd georganiseerd worden door andere AGBU vestigingen.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 19 september .